Friends

cakap sal kawan-kawan ja mesti aku sedih..
huhuhu...
cuma aku terkilan..ada kawan-kawan yang hanya ada d sisi aku bila aku senang.
bila aku susah & tak der tempat mengadu baru aku sedar mana kawan yang sebenar-benarnya boleh dipanggil sahabat...
thanks pada Cik Alina kerana masih membantu aku dalam kesusahan ini..
bukan aku pinta wang ringgit, tapi cukup la sokongan dari kawan-kawan aku... 
                                             
 


haa...........sebelah aku tu la sahabat aku alina...
dia byk tlg aku..
huhuhu..tq lina....
aku xkn lupakn jasa ang noo.....







so,korang kena pandai-pandai la pilih kawan....
huhuhu..klu ikutkan ati nak ja aku tayang muka orang-orang yang buat aku macam-macam..
tapi,aku sabar lagii.....aku tak la sampai nak memalukan depa...
jangan sampai tahap kemarahan aku naik sudah!!
akan tertayang arr gambar depa-depa ni suma besaq-besaq kt blog aku..
hahaha...
so...pada ORANG-ORANG ni....
WARNING ARR DARI AKU!!
Silap banyak ar klu lepas ni aku nak bersabar ngan depa lagi!!!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

There was an error in this gadget